Training

 

‘Because the greatest love of all is happening to me
I found the greatest love of all inside of me’

Whitney Houston

 

Werk is topsport
De vergelijking tussen werk en topsport wordt veel gemaakt. Zeg nou zelf: er wordt altijd een topprestatie van je verwacht, een goede techniek en een flinke dosis doorzettingsvermogen. Een winnaarsmentaliteit en pure clubliefde. Je moet met de media om kunnen gaan en oog hebben voor je fans. Je weet ook, dat topsporters het grootste deel van hun tijd besteden aan trainen?
 

Steeds beter worden, letten op de kleinste details, onderling afstemmen, conditie op peil houden (en vooral ook genoeg tijd nemen om uit te rusten voor de volgende topprestatie)? Bij vitale bedrijven gaat het precies zo. Daar worden de spelers niet alleen ingezet voor één lange, doorlopende wedstrijd, maar is er voldoende tijd en geld voor een goede voorbereiding en verzorging. Investeren in de persoonlijke ontwikkeling van je profs, club of team betaalt zich altijd terug. Selecteer en train jonge talenten, houd de belangrijke spelers fit en zorg voor spelvreugde. Plezier, passie en prestatie. Daar gaat het om. In sport èn werk.

 

Training en teamcoaching
Ik heb een jarenlange ervaring in het ontwikkelen en uitvoeren van programma’s voor ‘topsporters’ uit de zakelijke dienstverlening. Er is altijd aandacht voor techniek en vaardigheden van de professional. De dooddoener: ‘wat vind je er zelf van?’ is nu eenmaal geen Haarlemmer olie. Ook van een trainer mag worden verwacht, dat hij een uitgebreid instrumentarium heeft van oefeningen en oog heeft voor zowel het hele team als ieder individu. Er is dus veel aandacht voor wat de deelnemer kan of wil leren. Daarnaast besteed ik altijd aandacht aan visie, houding en gedrag, oftewel: wie hij is. Of graag zou willen zijn.